Kontakt os

Om os

Om os

Jysk Fugekompagni giver dig sit ord – og mere til. En aftale er en aftale.
Vi ved godt, at den har du hørt før – og måske alligevel oplevet, at aftalen blev svigtet. Men vi mener det faktisk. Og det er ikke bare noget, vi selv siger; vores kunder siger det faktisk også.

Fugning af høj kvalitet
Hos Jysk Fuge Kompagni går vi ikke på kompromis med vores materiales kvalitet. Vi ved nemlig, at en del af vejen til et god produkt og en tilfreds kunde er, at professionelle produkter.

Skal vi fuge for dig?

Fugning er ikke bare fugning
Vi anbefaler naturligvis, at du kontakter et professionelt fugefirma, fordi det er vigtigt, at materialevalget nøje er afstemt med den funktion fugen skal opfylde. Ud over funktionen har fugens udseende stor betydning for helhedsindtrykket og det færdige resultat.

Det er oftest den billigste løsning for dig at vælge et professionelt fugefirma som Jysk Fugekompagni, fordi vores erfaring sikrer dig højere effektivitet og kvalitet, du bliver glad for.

Fugningen er vigtig for, at dit hjem kommer til at se helt flot og færdigt ud. Allerbedst er det faktisk, hvis fugningen er usynlig. Men vidste du, at fugning ikke bare er fugning?

Der findes mange slags fuger, og hos Jysk Fugekompagni er vi eksperter i fugning af alle elastiske fuger: fugning af døre, vinduer, facader, facadeelementer, badeværelse, køkken, klinker og bordplader, vaske og toiletter og brandfuger.

Desuden tilbyder vi isætning af ekspanderende fugebånd, gratis eftersyn af gummifuger.

Vi vil gerne være behjælpelige med at vælge de rigtige materialer, farver og rigtige typer fuger til specifikke formål. Det er ikke samme materialer, farver og teknik, som er egnede til køkken, badeværelser og udendørs.

Fugeteknik med kvalitetsprodukter
Jysk Fuge Kompagni bruger kun godkendte produkter efter fso-standarden.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt os her